a little bit of Swedish before bed

And the work week is over. It will be nice with a couple of days off. Egentligen är jag alldeles för trött för att skriva på engelska just nu, så vi tar resten på svenska. Denna vecka har jag än en gång insett hur många människor det finns som bär en stor tung börda på sina axlar – denna börda är ilska. Kanske funkar det som ett snabbt energitillskott när man väller ur sig de kalla tankar och åsikter man har till en person man aldrig tidigare mött.  Jag menar, det kanske är just den här personens fel att just ditt liv suger. Du har ju bara aldrig träffat orsaken/orsakerna förut. makes sense. totally.  Kommer ilskan från den bortappade självkännslan eller vad? Behovet av att trycka ner någon annan för att själv framstå som lite bättre. Det låter så konstigt men det händer ju så ofta. Jag tänker. Jag vill skratta, älska, njuta, dela, lära känna, finnas där och leva på ett sätt där man respekterar och gläds, skrattar och förlåter! Lite funderingar som behövde komma ur “the fun house” innan läggdags! Sussa gott nu xx